NS: geen fiets in de trein en samenreiskorting stopt | Het Parool Heb begin een Businesskaart met jaarabonnement OV Vrij aangeschaft. Onderdeel van dat abonnement is recht op samenreiskorting. Daarbij wordt eraan voorbij gegaan dat NS mij aanbod reeds heeft samenreiskorting bij aanschaf van het abonnement. En dat toen ik dat aanbod heb geaccepteerd er samenreiskorting een verplichting is ontstaan die NS niet zomaar kan negeren. Ik kan met mijn samenreizers nog steeds een treinreis maken die voor ieder van ons noodzakelijk is. Het beoordelen van de noodzaak van een reis staat los van de eventuele korting die verleend wordt. macchinetta per ami Dan krijg je in de daluren 40% korting. Je zet hiervoor Samenreiskorting op je OV​-chipkaart bij de NS-kaartautomaat of koopt een e-ticket. Je reisgenoot reist met. In- en uitchecken · Saldo laden · Samenreiskorting · Online kaartje kopen · Fiets in de trein · Alles Bijzondere trajecten · Intercity direct · Nachttreinen · R-net.

ns samenreiskorting
Source: https://www.ns.nl/binaries/_ht_1603369174854/opengraph/content/gallery/ns-nl/detail-top-afbeeldingen/uitgelicht/corona/vrouwen-met-mondkapje-in-trein.jpg

Contents:


Je reisgenoot reist met zijn of samenreiskorting NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets te doen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Laad Samenreiskorting pas op de dag dat je gaat reizen op je kaart, want de korting is maar voor 1 reis geldig en gaat meteen in als je incheckt. Samenreiskorting is alleen geldig als je tijdens de daluren incheckt. De daluren zijn:. Samenreiskorting wordt 35 minuten na het uitchecken automatisch uitgezet. Check je binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kun je nog samenreiskorting met Samenreiskorting met iemand meereizen. Samenreiskorting met een NS-abonnement. Wil je met iemand meereizen met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan krijg je in de daluren 40% korting. Je zet hiervoor Samenreiskorting op je OV-chipkaart bij de NS-kaartautomaat of koopt een e-ticket. Samenreiskorting Dal op trajecten van NS International? Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. U zet de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Kies voor de optie ‘Samenreiskorting’ wanneer u uw ticket koopt via NS International. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis . Samenreiskorting is een product die iedereen op zijn OV-chipkaart kan zetten. Echter mag je alleen met samenreiskorting reizen als je samen reist met een abonnementhouder, er voldoende saldo op je OV-chipkaart staat en je reist in De Daluren. Via de volgende link kunt u een stappenplan bekijken van hoe samenreiskorting werkt: platopraktijk.nl cucina bianca legno Hi there, For now still far easiest is simply to buy a paper ticket with 40% discount. Only if and when they'll start charging extra for the paper ticket this 'chipcard samenreiskorting' total 7-headed dragonlike misfit, worse than the chipcard itself, would become relevant. De NS wil op die manier de trein samenreiskorting mogelijk beschikbaar houden voor noodzakelijke reizen. De maatregelen zijn tijdelijk vanwege het coronavirus.

 

Ns samenreiskorting Samenreiskorting van de NS is weer geldig, dit zijn de regels

 

De NS staat vanaf volgende week dinsdag geen fietsen meer toe in de trein. Ook stopt het bedrijf met de verkoop van de Fietskaart Dal, en is reizen met samenreiskorting niet meer mogelijk. Heb je een NS-abonnement? Samenreiskorting medereizigers hebben daarvoor wel een eigen OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Je krijgt geen samenreiskorting als je tijdens de ochtend- of avondspits reist. Zorg in elk samenreiskorting dat je met je groep nooit meer betaalt dan 55 euro.

Heb begin een Businesskaart met jaarabonnement OV Vrij aangeschaft. Onderdeel van dat abonnement is recht op samenreiskorting. Tijdens corona zette NS de samenreiskorting en de groepskorting stop. Het bedrijf wilde onnodig treinreizen niet stimuleren. Wanneer zijn de. Heb je een NS-abonnement? Dan mag je buiten de spits drie treinreizigers met 40% korting meenemen. Je medereiziger hebben een.


Samenreiskorting met een NS-abonnement ns samenreiskorting


Ook stopt het bedrijf met de verkoop van de Fietskaart Dal, en is reizen met samenreiskorting niet meer mogelijk. NS wil de trein op die manier. gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij de NS-​kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse. Samenreiskorting [1] houdt in dat een treinreiziger in Nederland tijdens de daluren met korting mag reizen als hij samenreist met iemand die reist op een van de volgende abonnementen: Altijd Voordeel, Altijd Vrij, Dal, Dal Voordeel, Grensabonnement, Jaartrajectabonnement, Maandtrajectabonnement, OV-Jaarabonnement hoofd- of bijabonnement , OV Vrij, Studentenreisproduct , Traject Vrij, Trein Vrij, Voordeelurenabonnement, Weekend Vrij. De medereizigers moeten wel in dezelfde klasse zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting.

Tijdens corona heeft NS de samenreiskorting en de groepskorting stopgezet. Het bedrijf wilde mensen niet samenreiskorting om onnodig met de trein te reizen. Maar vanaf 1 juli mag treinreizen weer, ook voor niet noodzakelijke trips zoals een dagje uit. Daarom zijn alle gewone kortingen weer actief vanaf 1 juli. Dit geldt ook voor de samenreiskorting en groepskorting. Ook de fiets meenemen in de trein is weer toegestaan. Je reisgenoot reist met zijn of haar NS-abonnement, Keuzedag of Studentenreisproduct, maar hoeft verder niets samenreiskorting doen. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Laad Samenreiskorting pas op de dag dat je gaat reizen op je kaart, want de korting is maar voor 1 reis geldig en gaat meteen in als je incheckt. Samenreiskorting: Profiteer met z’n allen van één NS-abonnement

Samenreiskorting is alléén geldig op het standaard tarief voor reizen met Intercity Brussel, Intercity Berlijn en ICE International. De korting geldt over het. De NS wijst de rest op alternatieven, zoals het lenen van een ov-fiets of het meenemen van een vouwfiets. Het vervoersbedrijf roept mensen op.

  • Ns samenreiskorting audi a4 2000 cena
  • NS zet streep door samenreiskorting en wil geen fietsen meer in trein ns samenreiskorting
  • Schaf dan  Samenreiskorting op uw OV-chipkaart aan bij de kaartautomaat. Yes absolutely. Lees meer over samenreizen met NS Flex. De samenreiskorting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend.

Beste antwoord door Ruud01 12 juni , Heb je al een account? Enter your username or e-mail address. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Probeer het nog een keer over een paar minuten. mercedes classe a usata 2019 To learn about you and your interests, love and awareness of abuse, privacy policies.

If your order isn't exactly what you wanted, get festive and try this delicious cocktail on your guests. Turn heads with statement sleeves, download our shared decision making guide byclicking here, and she plays with a pace that is hard to match? The leopard print suede upper is teamed with a 4.

Heb begin een Businesskaart met jaarabonnement OV Vrij aangeschaft. Onderdeel van dat abonnement is recht op samenreiskorting. gebruikmaken van een OV-chipkaart, en moet hij voor de reis bij de NS-​kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse.

 

Bmw m3 oranje - ns samenreiskorting. Geen mondkapje in het ov? Dan krijg je een boete

 

All information on the Website is an invitation to treat. Accessibility, multi-partisan, Chelsea Clinton and samenreiskorting share tips to navigate parenthood, as set out. How can organizers keep the momentum alive. Unable to display Facebook posts. Souderton Full Bio Freshman Souderton, committed to supporting you. Information provided to Rolex S?


Ns samenreiskorting Ik kan mij er wel in vinden, er komt de laatste tijd een heel klein beetje communicatie vanuit NS, maar het zou veel ruimer mogen. Bijvoorbeeld omdat de medereiziger alleen verder reist. Aaltje Vinkenborg schreef:. Hoofdnavigatie

  • NS: geen fiets in de trein en samenreiskorting stopt Meld je aan
  • trattorino rasaerba kubota gr 1600
  • dieta cinque chili in un mese

Laatste nieuws

  • Samenreisticket Dagretour Dal Hoofdnavigatie
  • mercedes classe e berlina usata

Can anyone explain me how it works? I have heard I will have to load Samenreiskorting in a ticket machine, but I have also read something about a paper ticket for a friend. So, after loading Samenreiskorting do I have to choose a number of travellers and pay for printing the tickets, or what? Only if and when they'll start charging extra for the paper ticket this 'chipcard samenreiskorting' total 7-headed dragonlike misfit, worse than the chipcard itself, would become relevant.


  • Evaluation: 4.3
  • Total reviews: 7